Euroasia Group s h p k , në partneritet me Qendrën e Tregtisë së Jashtme të Kinës organizon konferencën me temë: Panairi i Kantonit (Eksport-Import) i Kinës për bizneset Shqiptare e cila do të mbahet online më dt 28 Mars 2024 në orën 10.

Në këtë event do të marrin pjesë Prodhues dhe Distributor Kinez të përzgjedhur që do jenë pjesëmarrës në Canton Fair-in e 135, 2024, Dhoma e Tregtisë Tiranë, Ambasada e Republikës Popullore të Kinës, në Shqipëri, Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit dhe shumë biznese Shqiptare prestigjoze.

Në këtë event do keni mundësinë të njiheni me potencialin e Canton Fair-it të ardhshëm, mundësitë qe ai ofron për biznesin tuaj dhe të krijoni kontaktet e para.

Canton Fair , është panari më i madh i Kinës që tërheq bisnese nga e gjithë bota. Eshte mbajtur cdo vit që nga 1957 në 3 faza të ndryshme përgjate vitit. Canton Fair njihet botërisht për frytshmërinë dhe efikasitetin e tij

Bizneset e interesuara te na kontaktojne, konfirmojnë pjesëmarrjen në email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ose tel: 0696088830

We care deeply about Europe and China and the quality of our work; we care passionately about getting it right.

ADDRESS

Kotoni Center, Rruga Donika Kastrioti, Nr. 3, Hyrja 2, Kati 3, Zyra 1

( +355) 42200628

info@euroasiaip.com

(+355) 42200628

Mon - Sat: 9:00 - 18:00

OUR LOCATION

All Right reserved 2019 Euroasia Investment Partners